Buy or rent

Overview

WallFlex är ett modulärt system av duk- eller fönsterväggar och trädörrar som kan kombineras på dussintals olika sätt för att ge väderskydd, skapa extra utrymme och dagsljus.
Genom att återanvända samma komponenter på olika sätt är WallFlex mångsidigt, enkelt att bygga och maximerar avkastningen på investeringen.

WallFlex™ includes:

  • Väggar
  • Stänger
  • Monteringssats

Kombinera fritt

Eftersom vi designat för flexibilitet, kan man skapa många olika kombinationer av enkelväggar, dörrar, avslutningsväggar och kopplingsväggar genom att använda samma moduler på olika sätt.

Annex

Annexet ger 28 procent mer användbar golvyta jämfört med en Stratus med alla sidor nedfällda.
Exempel på användning:
  • för bar, där personalen lätt tar sig ut bakvägen genom den dragkedjeförsedda dörren
  • scen med massor av plats för artister och ljudanläggning
  • fler sittplatser
  • mingelyta
  • enkel ingång – öppna de tvådragkedjorna i enkelväggen, rulla upp mittpartiet och spänn fast det med de två medföljande remmarna.

360° Fullt uppfälld

Nio enkelväggar som täcker hela omkretsen ger 105 procent mer användbar golvyta jämfört med en nedfälld Stratus och större vindtålighet jämfört med en Stratus med uppfällt brätte men utan WallFlex™-systemet.

Panorama

Kombinera en kopplingsvägg med ett avslutningsväggpar (och tillhörande stänger) för att täcka fronten mellan två sammankopplade Stratustältkåtor. Montera kopplingsväggen och låt slutanvändaren själv på ett enkelt sätt ta bort den strax innan evenemanget går av stapeln, om så önskas.

Trädörr

Pardörren passar i enkelväggens öppnade mittparti. Det behövs inga extra tygtältdelar eller stänger för detta arrangemang. Den passar enkelt och elegant genom att man sätter den på plats med remmar och spikar. Vi säljer inte dörren på den svenska marknaden men erbjuder våra kunder ritningar utan kostnad.

WallFlex-systemet

Alla paneler finns i canvas och genomskinlig PVC

1

Storys

View all
Event
Födelsen av sammankopplingen av Stratus 72
AdventureEvent
Sapmi Nature Camp - samisk kultur och glamping i Arktis
Event
Hur en samiskt inspirerad monter på en mässa revolutionerade uthyrningsbranschen för eventtält
GlampingEvent
Lyxig glamping vid polcirkeln
AdventureEvent
Festival på toppen
Event
En festlig tillställning i en mysig tälkåta, glögg som värms på elden. Musik och dans med nära och kära. Vinterevent är speciella.