Skapa härliga upplevelser för era campinggäster – utöka er verksamhet med tältkåtor från Tentipi

Tentipi erbjuder pålitliga, funktionella och långlivade premiumprodukter som inte bara ger skydd utan skapar även en atmosfär för oförglömliga upplevelser.

Kontakta oss så hjälper vi er att hitta den bästa lösningen för er verksamhet.

[email protected]

0960 - 30 000

Kontakta oss

Mysiga tältkåtor att hyra

Hyr ut tältplatser i våra mysiga tältkåtor och ge dina gäster en minnesvärd campingupplevelse som överträffar förväntningarna.

Utforska Adventure

Unik glamping i er miljö

Ta din campingplats till nya höjder med vårt exklusiva glamping-koncept. Erbjud dina gäster en unik och lyxig campingupplevelse som de sent kommer glömma, omgivna av er fantastiska miljö.

Aurum

Gedigna samlingstält för alla tillfällen

Oavsett om det är yoga, dans, musik eller andra gruppevenemang, våra stora samlingstält passar perfekt för alla typer av aktiviteter och grupper.

Utforska Event

Restaurangtält med genuin karaktär

Skapa en inbjudande atmosfär för mat och samvaro med våra tältkåtor. Med gott om plats och en genuin karaktär blir det en måltid att minnas för dina gäster.

Utforska Event

Svensk design och kvalitet

Vi startade vår verksamhet i byn Moskosel i svenska Lappland år 1989 och vi är stolta över att vara originalet, det första varumärket för moderna tältkåtor. Våra konformade tält används av campare, evenemangs-företag, hotell, glampingar och äventyrare över hela världen.

Det här är Tentipi
Gå till vår supportsida och scrolla ner till katalognedladdning.