Tältkåtor

  • Adventure
  • Event
  • Glamping

Stratus®

Stratus 72 är nyckelprodukten för våra stora eventtältkåtor och används för evenemang och sammankomster över hela världen, av uthyrningsföretag, hotell och restauranger samt utbildningsorganisationer.

Cirrus™

Cirrus är en mångsidig tältkåta som finns i storlekarna 20, 28, 40 och 72. Den används av en mängd olika företag inom hotell och restaurang, glampinganläggningar, skolor och privata kunder.

Nimbus™

Nimbus är det minsta tältet i vår Eventserie. Det är ett enkelt, mångsidigt och distinkt tält. Det är perfekt som ett paviljongtält för en bar eller grillplats, som ett marknadsstånd, som skydd för en utomhusscen eller för privata trädgårdar.

Safir™

Safir används av proffs under de mest extrema förhållanden. Det är perfekt för familjer som vill vandra, campa eller åka på bilsemester.

Zirkon™

Zirkon är ett mobilt hem för personer som vill investera i utomhusliv och uppleva en ny dimension av komfort och möjligheter.

Safirflex™

Safirflex är ett mycket mångsidigt tält som är perfekt när du vill ha både ett vindtätt skydd och möjligheten att öppna upp tältet och ha direkt kontakt med naturen.

Zirkonflex™

Väggarna kan resas på olika sätt, vilket gör att Zirkonflex är extra rymlig och flexibel. Det är ett användarvänligt tält med optimalt skydd i alla slags väderförhållanden.

Olivin™

Olivin 2 är tillräckligt stor för två sovande och fyra personer som sitter och umgås. Fortfarande med nog med plats för packning.

Onyx™

Tänkt för mindre ambitiösa ändamål eller när låg vikt är prioritet. Ändå har det använts av äventyrare på expedition i Pamirbergen, bredvid Himalaya.

Granit™

Tentipi® Heritage collection – tidlösa tältkåtor i klassisk samisk stil som bygger är lappkåtans traditionella konstruktion men är gjort av moderna material.

Aurum®

Aurum 33 är ett robust glampingtält med oöverträffad design, väderbeständighet och avundsvärd livslängd. Ett fantastiskt rum för ett lyxigt, naturnära boende.