Tältpaket till ditt företag

Med våra förstklassiga campingtält kan du omvandla vanliga arbetsdagar till minnesvärda äventyr för dina medarbetare. Oavsett om det är för en spännande teambuildingaktivitet, en minnesvärd kick-off eller som en personalförmån, så är våra tält mer än bara skydd mot elementen – de är rum för fantastiska upplevelser.
Teambuilding och samarbete når nya höjder när era anställda får chansen att arbeta sida vid sida utanför kontorets väggar. Stimulera kreativitet och innovation i en naturlig, avslappnad miljö. Genom att delta i utomhusaktiviteter och njuta av måltider lagade över öppen eld, stärker teamet sina relationer och förbättrar sitt samarbete på ett sätt som är svårt att åstadkomma på andra platser.
Att ge dina anställda möjligheten att använda våra campingtält som personalförmån visar att du som arbetsgivare inte bara bryr dig om deras professionella prestationer, utan också deras välbefinnande och balans i livet. Genom att uppmuntra till utomhusaktiviteter främjas både fysisk hälsa och mental återhämtning. Forskning visar att tid spenderad i naturen kan minska stressnivåerna och öka det övergripande välbefinnandet, vilket i sin tur kan leda till en mer produktiv och engagerad arbetsstyrka.
När du investerar i våra campingtält visar du som företagare inte bara din passion för att skapa en positiv arbetsmiljö, utan även din önskan att stödja dina anställdas välbefinnande och framgång. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta paket som passar ditt företag.

Är du intresserad, har frågor eller vill ha en skräddarsydd lösning?

Hör av dig till mig så berättar jag mer!

 

Henrik Lagerlöf, säljare
[email protected]
072-220 38 24

Kontakta mig

Stora paketet

Gott om utrymme och full ståhöjd i tältet. Härligt inomhusklimat tack vare duk i bomull/polyester som andas. Tarpen utökar boendet och är en perfekt plats för att umgås och sätta upp uteköket. Alla priser är inklusive moms.
Illustration Safir 9 cp
Total: 0,00 US$

Mellanpaketet eco

Miljövänlig duk av hampa, ekologisk bomull och återvunnen polyester. Full ståhöjd i tältet – du behöver inte krypa på golvet när du klär på dig. Härligt inomhusklimat tack vare duken som andas. Alla priser är inklusive moms.
Illustration Safir 7 eco
Total: 0,00 US$

Lättviktspaketet

För vandring, cykel, kanot. Endast 7,2 kg. Innertält inkluderat för extra skydd mot kondens och insekter. Alla priser är inklusive moms.
Illustration Zirkon 5 light
Total: 0,00 US$

Populära tillbehör

Eldfell stove
Canopy tarp cp 5 7 tent prod
Hekla7 frilagd
Eldfell stove
Canopy tarp light 5 7 tent prod
Hekla30 frilagd
Canopy tarp cp 7 9 tent prod
Eldfell stove
Eldfell stove