Gårdsbutik. Glamping. Kurslokal. Café. Marknadsstånd. Uthyrning.
Tält för alla tillfällen.
Mångsidiga tält som du kan ställa upp på din gård, hyra ut till
trädgårdsfester, använda på marknader och mässor.
Tillverkas i Sverige sedan 1989 och säljs över hela världen.

Uppgradera er verksamhet med exklusiva tält från Tentipi

Skapa mer utrymme och en unik atmosfär som fångar era kunders intresse och tar er verksamhet till nya höjder. Våra tältkåtor är den perfekta inramningen för att lyfta ert erbjudande till en helt ny nivå, oavsett om ni driver en gård, ett café, en restaurang eller planerar ett glamping-koncept eller team-building. Tälten är av högsta kvalitet och är omsorgsfullt tillverkade för hand i våra fabriker i Sunne och Moskosel.

Fördelar med våra tält

Idealiskt för gårdsbutik, glamping, kurslokal och café. Perfekt för marknadsstånd och uthyrning till evenemang. Tillverkade i Sverige med högsta kvalitet sedan 1989. Skapar en unik och attraktiv atmosfär.

Kontakta oss idag

Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte där vi kan diskutera hur våra tält kan hjälpa dig att profilera ditt varumärke och skapa fler affärsmöjligheter. Låt oss visa hur våra mångsidiga tält kan ge din verksamhet en unik fördel.

[email protected]

+46(0)960 - 30 000

Kontakta oss

Nimbus™

Nimbus är det minsta tältet i vår Eventserie. Det är ett enkelt, mångsidigt och distinkt tält. Det är perfekt som ett paviljongtält för en bar eller grillplats, som ett marknadsstånd, som skydd för en utomhusscen eller för privata trädgårdar.
Nimbus™

Cirrus™

Cirrus är en mångsidig tältkåta som finns i storlekarna 20, 28, 40 och 72. Den används av en mängd olika företag inom hotell och restaurang, glampinganläggningar, skolor och privata kunder.
Cirrus™

Stratus®

Stratus 72 är nyckelprodukten för våra stora eventtältkåtor och används för evenemang och sammankomster över hela världen, av uthyrningsföretag, hotell och restauranger samt utbildningsorganisationer.
Stratus®

Aurum®

Aurum 33 är ett robust glampingtält med oöverträffad design, väderbeständighet och avundsvärd livslängd. Ett fantastiskt rum för ett lyxigt, naturnära boende.
Aurum®
Gå till vår supportsida och scrolla ner till katalognedladdning.