Vi startade vår verksamhet i byn Moskosel i svenska Lappland år 1989 och vi är stolta över att vara originalet, det första varumärket för moderna tältkåtor. Våra konformade tält används av campare, evenemangsföretag, hotell, glampingar och äventyrare över hela världen.

Vår mission är att skapa plats för härliga stunder

Oavsett om du är i Arktis eller i din egen trädgård, om du ska ha ett bröllop eller en företagsträff, så strävar vi efter att ge dig en härlig upplevelse.

Vi gillar inte att köpa saker

Och vi tror att många av våra kunder känner likadant. Därför gör vi produkter som håller länge och kan användas år efter år. Vi hyr ut tält, vi reparerar, och vi har alltid tillverkat våra produkter på ett sätt som gör att kunderna själva kan fixa de flesta saker med sådant de kan hitta hemma (eller i skogen) och med lite vägledning.

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Det bästa vi kan göra för planeten är att tillverka produkter som håller länge.
Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Var vi är

Moskosel, svenska Lappland

I samma by i norra Sverige, där grundaren Bengt Grahn sydde sin första tältkåta flera decennier sedan, har vi vår första produktionsanläggning. Omgiven av vildmarken i norra Sverige har vi tillverkat stora eventtält i denna fabrik sedan 1991.

Sunne, mellansverige

Vårt huvudkontor ligger i Sunne, mitt i Värmlands djupa skogar. Här har vi produktion av stora Eventtält och utveckling av nya produkter, kundtjänst, marknadsavdelning, lager, reparationsservice och tältuthyrning.

Qingdao, östra Kina

Vår största produktionsanläggning ligger i kuststaden Qingdao. Här i vår helägda fabrik producerar vi både små tält för camping och stora eventtält. Vi har också en försäljningsenhet för den kinesiska marknaden.