Är du rädd att stormen kommer blåsa iväg din studsmatta? Med den blåst och de oväder vi drabbats av de senaste åren finns risken att studsmattan får luft under vingarna och flyger iväg. Vi har en lika enkel som genial lösning för att förankra studsmattor och trampoliner mot storm och starka vindar.
Nu behöver du inte längre vara rädd för att stormen ska blåsa iväg din studsmatta över till grannen, ut på gatan eller in på parkeringsplatsen. Vi har en enkel, fungerande lösning för att förankra studsmattor och trampoliner. Vårt förankringsset hindrar effektivt studsmattan från att flyga iväg när det blåser. Förankringen består av två uppsättningar markankare med två stycken 45 cm tältspikar vardera. Fäst spikarna i kryss genom ankaret över två motstående benpar till studsmattan. De långa stålspikarna slås enkelt ned i gräsmatta eller annat lämpligt underlag, med en vanlig hammare och sitter sedan med gemensam kraft ordentligt fast och håller studsmattor och trampoliner kvar på tomten även i riktigt hård blåst. Det går utmärkt att montera även i asfalt eller betong, om man först borrar hål för spikarna.

Förankra studsmattor och trampoliner mot blåst vindar och stormvindar.

Köp i vår webbshop

Förankringen består av två uppsättningar markankare med två stycken 45 cm tältspikar vardera.

Köp nu i vår webbshop

De långa stålspikarna slås enkelt ned i gräsmatta eller annat lämpligt underlag.

Gå till webbshoppen
Om man vill flytta studsmattan för att komma åt att klippa gräsmattan under, kan man istället sätta markankarna lite bredvid och fästa benen med remmar som är lätta att lossa vid behov, finns som tillbehör i vår webbshop. Men klipp inte för nära markankaret!
Lösningen med markankare kommer från våra stora tält för fest och evenemang, där vi använder den för att fästa tältduken i marken utan risk för att vinden ska få fäste i tältduken.