400,00 kr
In stock. Shipping within 2-3 weekdays.

Overview

Nu behöver du inte längre vara rädd för att stormen ska blåsa iväg din studsmatta över till grannen, ut på gatan eller in på parkeringsplatsen.
Vi har en enkel, fungerande lösning för att förankra studsmattor och trampoliner.

Förankringsset studsmatta includes:

  • 4 st Stålspik 45 cm
  • 2 st Markankare 45/60
  • 1 st förvaringspåse
Vårt förankringsset hindrar effektivt studsmattan från att flyga iväg när det blåser. Förankringen består av två uppsättningar markankare med två stycken 45 cm tältspikar vardera. Fäst spikarna i kryss genom ankaret över två motstående benpar till studsmattan.
De långa stålspikarna slås enkelt ned i gräsmatta eller annat lämpligt underlag med en vanlig hammare, sitter sedan med gemensam kraft ordentligt fast och håller studsmattor och trampoliner kvar på tomten även i riktigt hård blåst. Det går utmärkt att montera även i asfalt eller betong, om man först borrar hål för spikarna.
Om man enkelt vill flytta studsmattan för att komma åt att klippa gräsmattan under, kan man istället sätta markankarna lite bredvid och fästa benen med remmar som är lätta att lossa vid behov. Vi har två lösningar med remmar; fäst en kort spännrem (Spännrem 0,5 m) i markankaret och runt studsmattans ben.
Alternativt fäst en kort karbinspännrem (Karbinspännrem 0,3 m) i markankaret och en öglerem (Öglerem 1 m) i studsmattan, trä remmen runt röret i höjd med själva mattan och genom sin egen ögla, spänn sedan ihop de två remmarna. Lätt att spänna och enkelt att ta isär. Remmar ingår inte i grundkitet men kan köpas i kit här nedanför.

Förankringsset studsmatta inkl spännremmar

Om man enkelt vill flytta studsmattan för att komma åt att klippa gräsmattan under, kan man istället sätta markankarna lite bredvid och fästa benen med remmar som är lätta att lossa vid behov. Fäst en kort spännrem (Spännrem 0,5 m) i markankaret och runt studsmattans ben. Lätt att spänna och enkelt att ta isär.
25150 studsmattekit
Total: 0,00 US$

Förankringsset studsmatta inkl karbinspännremmar och ögleremmar

Om man enkelt vill flytta studsmattan för att komma åt att klippa gräsmattan under, kan man istället sätta markankarna lite bredvid och fästa benen med remmar som är lätta att lossa vid behov. Fäst en kort karbinspännrem (Karbinspännrem 0,3 m) i markankaret och en öglerem (Öglerem 1 m) i studsmattan, trä remmen runt röret i höjd med själva mattan och genom sin egen ögla, spänn sedan ihop de två remmarna. Lätt att spänna och enkelt att ta isär.
25150 studsmattekit
Total: 0,00 US$