Materialet till tälten är av en kvalitet som håller över tid, i väder och vind. Kvalitet med omsorg för att hålla. Framtagen under många år.

Tält med material som håller för väder och vind

Vädertyper och platser där tältkåtorna är en del i äventyr, camping, vandring och gemenskap skiljer sig åt. Därför tillverkas tältmodellerna av olika material i tre olika kvalitetsklasser – Pro, Comfort och Base. Under mer än trettio år har Tentipi tillverkat tält så att material och funktioner ska vara på topp.
Kvaliteten är viktigare än låga priser. De enklare tältmodellerna har därför något färre detaljer, men håller hög kvalitet när de jämförs med tält av andra märken. Från spikar till tillbehör är tältkåtan gjord för att hålla. Tester av material sker ständigt. Förfrågningar från och upptäckter hos användare kan leda till förändringar som höjer kvaliteten ytterligare. Gemenskap i en cirkel, med möjlighet till en eld, är grundtanken med tältkåtor. Mittstången gör att man reser tältet på några få minuter och ger ståhöjd inne i tältet. De olika vävarna står emot väder och vind och är även en del av tältets konstruktion. Genom årens lopp är ventilationssystemet, skydd mot insekter och olika detaljer vidareutvecklade. Allt är en del i den kvalitet som tältkåtorna står för.
Illustration Safir 5 light
Illustration Safir 5 cp
Illustration Safir 7 light
Illustration Safir 7 cp
Illustration Safir 7 eco
Illustration Safir 9 light
Illustration Safir 9 cp
Illustration Safir 15 cp
Illustration Safirflex
Illustration Zirkon 5 light

Adventure

Bärbara tält för familjecamping och expeditioner. Erbjuder gott om utrymme för gemenskap runt en öppen eld, ståhöjd och enastående ventilation. Karakteristisk, stilfull och mångsidig. Lätt att resa på bara några minuter.

Adventure

Event

Stora tältkåtor för evenemang, restaurang, uteklassrum och bröllop. Unika, rymliga och flexibla, skapar en spännande miljö och en härlig atmosfär för inspirerande event. Kopplingsbara för att utöka utrymmet så mycket du behöver.

Event