Ska du anordna ett evenemang för 25 personer eller fler än 500? Med tältkåtor från Tentipi skapar du tillställningar med unik atmosfär. Hyr tält med eller utan öppen eld. De passar för publika evenemang så som marknader, mässor, restaurangtält, festivaler, konserter, konferenser, idrottstävlingar och mycket mer. Tältet för det oförglömliga eventet. Du kan ha en sprakande värmande eld i tältkåtan eller öppna upp tältets sidor för att skapa en luftig och annorlunda möteslokal.

Varför är våra tältkåtor så populära?

Du får ett leende på läpparna när du ser en av dessa tältkåtor. Gå in i en och du förstår varför. Nöje, glädje och gemenskap är nyckelorden för dessa rymliga tält. Du börjar omedelbart trivas, samtala och umgås – på ett avslappnat sätt. Det här är skälen till att våra stora tältkåtor är så populära hos eventorganisatörer. Atmosfär, rymlighet, flexibilitet och, framför allt, de är så annorlunda. Ett evenemang med känsla!
I affärslivet fångar dessa tältkåtor uppmärksamheten på ett mycket positivt sätt. De får människor att reagera och uppmärksamma och kanske viktigast ändå, de kommer ihåg. Att använda en tältkåta från Tentipi, på en mässa, ger en stor fördel, när det gäller att fånga kundernas intresse.
Den klassiska formen, de barkade trästängerna och det varma ljuset genom tältduken ger en naturlig och trivsam miljö i skarp kontrast till det fyrkantiga och syntetiska. Med en eldstad i tältkåtans mitt skapas det välbefinnande, som en knastrande brasa alltid skänker.
Våra tältkåtor är starka, stabila konstruktioner för aktiviteter av de mest skilda slag. De kan användas som turistcafé, utställningsmonter eller annorlunda matsal på säljkonferenser eller klubbarrangemang. De kan vara en inspirerande servering för deltagarna i företagets teambuildingövningar – och antalet människor är inget problem. Upp till 72 personer får plats vid bord i vår största Cirrus. Kopplar man ihop flera Stratus 72-tältkåtor ges plats för hundratals människor – eller till och med 1 000+.
Våra största tältkåtor kan länkas ihop på olika sätt för att passa alla önskemål om golvyta, antal bordsplatser eller personer som skall rymmas. Formen och utseendet kan varieras efter tycke, smak och behov.