Värm tältet med en kamin i vinter

Värm tältet med en kamin för bekväm vintercamping – värme-i-tält året om. Det mest användbara tältet är det som går att bruka hela året om, men då behövs en värmekälla för att vintercamping och andra kalla och råa tillfällen ska bli så varma och härliga som du vill ha dem. I ditt tält med värme-i-tält.
När du tältar med en kamin i tältet får du skön värme, kan du laga mat inne i tältet och umgås med familj och vänner kring en värmekälla. Njut av berättelser från dagen och livet. Trivs tillsammans och vila för att kunna ta er an nästa äventyr. Känn historiens vingslag – många förfäder har suttit och arbetat, vilat och berättat vid en eldstad.
Se till att du har ett tält som är gjort för att använda en kamin i. Det behövs både god ventilation, utrymme och säkerhetsdetaljer för att du ska kunna tända en eld inne i tältet. Använd en kamin som är utprovad för tält. Den måste ha rökrör och isoleringsrör så att den inte kommer i kontakt med och smälter tältduken.
Lösa kläder, tältdelar och annat brännbart måste vara på behörigt avstånd från kaminen. Passa så att barn och hundar håller sig ifrån värmen. Du behöver en kamin eller en öppen eld i tältet för att få en bekväm och värmande vintercamping.
Vi erbjuder även Eventtältkåtor – rymliga, flexibla och unika jättetält som skapar en spännande miljö och en fantastisk stämning för inspirerande evenemang, och Glampingtältkåtor – exklusiva, eleganta tält för glamorös camping med luftig och genuin atmosfär. Tillverkade av trästänger och hållbar duk.