Hyr tält till det oförglömliga eventet, bröllopet eller festen. En privat fest för 25 personer eller ett bröllopsparty i trädgården för 500 personer eller fler? Med tältkåtor från Tentipi ger du festen en unik atmosfär. Du kan hyra våra tält för såväl publika evenemang som privata fester och glamourösa bröllop. Du kan ha en sprakande värmande eld i tältkåtan eller öppna upp tältets sidor för att skapa en luftig och annorlunda festlokal.
Man får ett leende på läpparna när man ser en av dessa tältkåtor. Gå in i en och du förstår varför. Nöje, glädje och gemenskap är nyckelorden för dessa rymliga tält. Du börjar omedelbart trivas, samtala och umgås – på ett avslappnat sätt. Det här är skälen till att våra stora tältkåtor är så populära hos såväl eventorganisatörer som privata festarrangörer.
Den klassiska formen, trästängerna och det varma ljuset genom tältduken ger en naturlig och trivsam miljö i skarp kontrast till det fyrkantiga och syntetiska. Med en eldstad i tältkåtans mitt skapas det välbefinnande, som en knastrande brasa alltid skänker.
Våra tältkåtor är starka, stabila konstruktioner för aktiviteter av de mest skilda slag. Den cirkelrunda formen inbjuder verkligen till gemenskap. De kan vara platsen för bröllop, födelsedagar, stilfulla trädgårdsfester – och antalet människor är inget problem. Genom att koppla samman flera tältkåtor ges plats för hundratals människor – eller fler.
Våra största tältkåtor går att länka ihop på olika sätt för att passa just dina önskemål. Storlek på dansgolv, antal bordsplatser eller personer som skall rymmas, den unika formen och utseendet på själva festlokalen kan varieras efter behov.

Event

Stora tältkåtor för evenemang, restaurang, uteklassrum och bröllop. Unika, rymliga och flexibla, skapar en spännande miljö och en härlig atmosfär för inspirerande event. Kopplingsbara för att utöka utrymmet så mycket du behöver.

Läs mer om oss och våra tältkåtor

Återförsäljare och uthyrare

Letar du efter en av våra återförsäljare eller vill du hitta närmaste Showroom för att se och känna på våra tältkåtor?

Återförsäljare och uthyrare