Öppet hus hos Tentipi AB, Brårudsallén 13

Fredagar klockan 13.00-15.00 har vi öppet hus på vårt utställningsområde i Sunne. Alla intresserade är välkomna att prata tält med oss, få möjlighet att prova och jämföra olika modeller av våra tältkåtor.

De utställda produkterna på utställningsområdet kan variera, men vet du vilken modell du är intresserad av, kontakta kundtjänst någon dag i förväg så kan de ta med det du vill se. Telefon 0960-30 000 eller mejla [email protected]

Observera att utställningsområdet inte är på samma adress som kontoret och fabriken, se nedan för karta.

Hitta till oss

Vår utställningsplats finner ni här

Brårudsallén 13

686 33 Sunne

Visa karta

Facebook evenemang

Vi listar våra öppna fredagar som evenemang på Facebook, så följ oss där och missa aldrig när vi har något roligt på gång.

Evenemang på Facebook
NotAllTentsButALot

Vill du ha vår katalog?

Ladda ner eller beställ katalog

Till kataloger

Adventure

Bärbara tält för familjecamping och expeditioner. Erbjuder gott om utrymme för gemenskap runt en öppen eld, ståhöjd och enastående ventilation. Karakteristisk, stilfull och mångsidig. Lätt att resa på bara några minuter.

Adventure

Event

Stora tältkåtor för evenemang, restaurang, uteklassrum och bröllop. Unika, rymliga och flexibla, skapar en spännande miljö och en härlig atmosfär för inspirerande event. Kopplingsbara för att utöka utrymmet så mycket du behöver.

Event

Glamping

Exklusiva, eleganta tältkåtor för lyxig övernattning, med rymd, härligt ljusinsläpp och atmosfär. Gedigna material och hantverk.

Glamping

Adventuretält

Tält och tillbehör för äventyr året runt för såväl familjecamping som extrema expeditioner, för härliga upplevelser i alla väder.
Formen gör dem mycket tåliga mot väder och vind. Designen ger ståhöjd och möjlighet till kamin eller öppen eld, inne i tältet, för värme och matlagning.

Utforska Adventure

Nimbus 23

Nimbus 23 är utformad för att enkelt kunna sättas upp av en person. Oavsett om du använder den som ett lusthus i din trädgård, en monter på en mässa eller som en matsal för en restaurang, gör detta karakteristiska tält att du sticker ut. Lägg till väggar, med eller utan fönster, för mångsidigt och elegant skydd mot väder och vind - en utmärkt plats för affärsverksamhet eller trevliga stunder med dina vänner.
Nimbus 23

Aurum 33

Den efterlängtade glampingtältkåtan Aurum 33 har tagit flera år att utveckla. Finns för leverans våren 2024.

Aurum® 33

Cirrus™

Cirrus är en mångsidig tältkåta som finns i storlekarna 20, 28, 40 och 72. Den används av en mängd olika företag inom hotell och restaurang, glampinganläggningar, skolor och privata kunder.
Cirrus™

Stratus®

Stratus 72 är nyckelprodukten för våra stora eventtältkåtor och används för evenemang och sammankomster över hela världen, av uthyrningsföretag, hotell och restauranger samt utbildningsorganisationer.
Stratus®